Euro Concrete Floors

Euro Concrete Floors

Euro Concrete Floors is dè expert op het gebied van complete vloeren in woningen, bedrijfspanden, industriële gebouwen en werkplaatsen. Wij adviseren u graag bij het maken van de keuze voor een passend vloeren. Maar waar u ook voor gaat Euro Concrete Floors staat garant voor de vloer die bij u past van topkwaliteit !

OFFERTE VLOER

Wat doet Euro Concrete Floors nog meer.

Euro Concrete Floors geeft.

 • Project gericht advies.
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding.
 • Eén partner voor een gecombineerd vloersysteem met vloer verwarming.
 • Zeer geavanceerde vloertechnieken met trilspanen.
 • Voortdurend zijn we bezig met nieuwe ontwikkelingen.

Woonbeton

 • Ons woonbeton is zelfnivellerende eigenschappen, waardoor hoge vlakheid mogelijk is.
 • Materiaal heeft krimp, dus altijd dilateren.(zaagsnede)
 • Homogene mortel, dus zelf verdichtend.
 • Wapening in de mortel heeft meerwaarde,vezel kan ook.
 • Goede geleiding van warmte, dus ideaal voor vloerverwarming.
 • Eenvoudige verwerking door middel van de trilspaan.

Euro Concrete Floors kosten

Wilt u eerst weten wat gietvloeren u precies gaan kosten? Klik dan op de onderstaande button en neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Wat is een dekvloer van anhydriet

Doel van een dekvloer van anhydriet is de ondergrond uit te vlakken zodat er een eindvloer op geplaatst kan worden. Een dekvloer anhydriet (anhydrietvloer of anhydrietgietvloer) heeft geen constructieve functie maar geeft de krachten die er op uitgeoefend worden door aan de onderliggende isolatievloer en spreid deze. Vroeger werd dit altijd uitgevoerd in zand cement wat handmatig werd verwerkt. Deze methode is behoorlijk arbeidsintensief en voldoet door de menselijke factor niet altijd aan de verwachte kwaliteit. Een anhydrietvloer ( calciumsulfaatgebonden gietdekvloer) voldoet in dit opzicht goed doordat deze fabrieksmatig of computergestuurd wordt gemaakt. Doordat dit een vloeimortel is, is deze eenvoudig is te verwerken en minder gevoelig voor de menselijke factor. Op deze manier is het minder arbeidsintensief, minder belastend voor de mens dan het aanbrengen van een zand cement vloer welke gesmeerd wordt met mankracht.

Anhydrietvloer
Euro Concrete Floors

Gietdekvloer

De meeste gietdekvloeren hebben als bindmiddel calsiumsulfaat ook wel bekend als Anhydrietvloeren. Ook zijn er gietdekvloeren met cement als bindmiddel. Gietdekvloeren bieden als voordeel hoge vlakheid, arbo vriendelijk en een hoge productiviteit. Voordeel van een Anhydrietvloer is een hoge druk- en buigsterkte, goede geleiding van de warmte en is na 24 uur beloopbaar. Een ander voordeel is dat het nauwelijks krimp of kruip heeft waardoor een wapeningnet overbodig is. wij beschiken over een eigen pompen die het zand en het anhydriet bindmiddel op de bouwlocatie verpompt. Hierdoor kan de hoeveelheid mortel worden aangepast aan de omstandigheden op de bouw. Het bindmiddel is bovendien gerecycled en dus milieuvriendelijk product.

Als landelijk opererende organisatie in burgerlijke- en utiliteitsbouw, zijn wij sinds 2014 gespecialiseerd in funderingen, kelders, monoliet en/of  ruw afgewerkte bedrijfsvloeren, wapeningsstaal en betonpompverhuur.
Wij ontzorgen onze klanten door een totaaloplossing van A to Z te bieden. De vele mogelijkheden en hoge capaciteit combineren wij met een persoonlijke benadering op anhydriet.

Euro Concrete Floors
Euro Concrete Floors