anhydriet als dekvloer

anhydriet als dekvloer vloer Combineer uw anhydrietvloer met vloerverwarming

Anhydriet als dekvloer kan goed worden gecombineerd met parketvloeren en vloerverwarming. Anhydriet dekvloeren zijn beter en goedkoper dan een zandcement dekvloer. De deklaag van anhydriet, die is gemaakt van gips, water en zand,  is ideaal om leidingen voor water, vloerverwarming en elektra weg te werken. Eenmaal droog vormt de harde, vlakke vloer een uitstekende ondergrond voor verdere afwerking met de gewenste vloerbedekking. anhydriet als dekvloer
anhydriet als dekvloer
anhydriet als dekvloer
anhydrietvloer is vlakker dan de cementdekvloer en beter geschikt voor vloerverwarming en bijvoorbeeld vlakke gietvloeren voor een strakke afwerking. Een overzicht van de kosten en voor- en nadelen van de anhydrietvloer.

Mooie strakke ondervloer

Je kunt globaal een gesmeerde cementdekvloer of voor vloeibaar anhydriet. Deze mooie nieuwe vloer in huis kan de sfeer in de ruimte behoorlijk bepalen. Bekijk de anhydrietvloer 

Anhydrietvloer

Onderdeel van SCHUIMBETONVLOER is het leveren en aanbrengen van een  anhydrietvloer op schuimbeton. Deze anhydriet dekvloer brengen wij aan bovenop de door ons aangebrachte laag schuimbeton isolatie vloer. Een anyhydrietvloer is een vloeibare dekvloer die bestaat uit gips, zand en water. Hierop legt u vervolgens de door u gekozen vloer. Bijvoorbeeld , laminaat of vloerbedekking op anhydriet.

Voordelen van een anhydrietvloer op schuimbeton

Een anhydrietvloer heeft een aantal belangrijke voordelen t.o.v. dekvloeren.
  • het bindmiddel is super sterk
  • anhydriet is zeer plastisch en omhult de vloerverwarmingsbuizen uitstekend
  • het materiaal heeft zelfverdichtende eigenschappen
  • anhydriet is een uitstekende warmtegeleider
  • hoge weerstand tegen scheurvorming
  • hoge buigtreksterkte
  • geschikt voor het aanbrengen van vloerverwarming
De door ons aan te brengen anhydriet door een gecertificeerde betoncentrale. U bent dus zeker van gegarandeerde kwaliteit.

Anhydriet op bestaande schuimbetonvloer

Ook brengen wij anhydriet (met of zonder vloerverwarming) aan op geschikte bestaande schuimbetonvloeren. Anhydriet kan zwevend of hechtend aangebracht worden. Dit is afhankelijk van de situatie en van de gestelde eisen.
 
augustus 2019
M D W D V Z Z
« apr    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Voordelen

Belangrijke voordelen van  anhydriet vloeren zijn de mogelijkheid om grote oppervlakten zonder naden te maken, de grote buig-/treksterkte en de zeer geringe krimp. De werkwijze past binnen het milieubewust bouwen door zijn arbeidsvriendelijkheid en snelle verwerkingsmogelijkheid. Vanwege dat laatste aspect wordt de anhydriet vloer veel toegepast bij grote bedrijfsvloeren. De anhydriet vloer is minder geschikt voor ruimten met een hoge vochtbelasting of waar een zeer hoge slijtvastheid wordt vereist.

Wij leveren vloeren met verschillende druksterktes. De gewenste druksterkte wordt bereikt door de juiste mengverhouding van zand, cement en water, en door  de dikte van het beton aan te passen. Voorbeelden van druksterktes zijn D15 (woningbouw), D20 (scholen en kantoren) en D30, D40 (bedrijfsgebouwen en garages).

Euro Concrete Floors
Euro Concrete Floors
Anhydrietvloer met vloerverwarming